13 Mayıs 2015 Çarşamba

Raen - Bitkisel Yasemin Sabunu

Doğal içerikli ürün kullanma kararımdan sonra ilk işim evdeki duş jellerinden nasıl kurtulabileceğimi düşünmek oldu. Çünkü sık sık duş alıp tüm vücuduma sürdüğüm bu ürün aslında makyaj ürünlerinden vs. çok daha önemliydi. İstediğim kriterlere uygun ürün arayışım sürerken, tesadüfen "Raen" markası ile tanıştım. Uzun bir süredir bitkisel yasemin sabununu kullanmaktayım.


Ürünün içeriği aşağıda görebileceğiniz üzere oldukça temiz:
İçeriği: Fındık yağı, Hindistan cevizi yağı türevleri, Palmiye Yağı türevleri, Şeker (glikoz türevli), Su, Gliserin, Esansiyel yasemin yağı, Çay

Öncelikle daha paketini açtığımda bile mis gibi bir yasemin kokusu sardı etrafı, bu durum duştayken de devam etti. Normal duş jelleri ve sabunlar gibi çok köpürmüyor baştan belirteyim. Az miktarda köpürüyor ancak güzel temizliyor, kurulandıktan sonra cildi germiyor, bıraktığı his de güzel. Ayrıca yasemin yağının sinirleri rahatlatıcı etkisi olduğu da söyleniyor.

Kısacası bu ürün benim beklentilerimi karşıladı, bir daha almayı ve hatta Raen markasının farklı ürünlerini de denemeyi düşünüyorum. Sitesinde hiçbir ürünün hayvanlar üzerinde test edilmediği de özellikle belirtilmiş.

Ürünü Aradolu.com'dan 15 TL'ye almıştım, online alışveriş yapmayı sevdiğim sitelerle ilgili bir yazıyı da daha sonra ayrıca yazacağım :)

Sizin önermek istediğiniz doğal içerikli ve uygun fiyatlı sabun, duş jeli vs. var mıdır?

Tekrar görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder