6 Ocak 2016 Çarşamba

Cyrene - Searene Skin Drink Micellar Water (Cyrene Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu ile karşılaştırmalı)

Herkese yeniden merhaba,

Cyrene’in bence en güzel sürpriz kutusu olan “Believe in Miracles” kutusundan çıkan “Skin Drink Micellar Water” ürününü uzun süredir kullanıyorum. Misel suları artık hepimiz kullanıyoruz neredeyse, kullandıkça da her geçen gün yeni seçenekler çıkmaya devam ediyor :)



Tipik Cyrene ürünleri gibi bu misel suyun da içeriği oldukça temiz. Sitesinde yazan bilgilere göre:
 “Etil alkol, paraben, renklendirici içermez. %100 Bio organik. %100 doğal içeriklidir. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. European Commission onaylıdır. Vegandır.”

Yorumlarıma gelecek olursam, ürünün çok nazik bir yapısı var, içindeki Hyaluronik Asit sayesinde cildi kurutmadan/nem vererek makyaj ve kirden arındırıyor. Bunu da başarılı bir şekilde yapıyor. Cildimi sonrasında yağlandırmadı, kurutmadı da. Bu benim için en önemli özelliği oldu. Makyaj temizleme konusunda da genel olarak güzel sonuç aldım. Ancak ağır göz makyajını/waterproof özellikli ürünleri çıkarmada mükemmel diyemem, ama çok kötü de değil.



Bu misel suyun en sevdiğim özelliklerinden biri pompalı yapıdaki kapağı! İlk defa böyle bir ürün kullanıyorum, şişeyi eğip ürünü pamuğa damlatmıyorsunuz, dik durumdayken kapağı açıp üzerine pamukla bastırıyorsunuz, ürün size geliyor :) Çok hoşuma gitti, kullanımı çok pratik.



Daha önce yazısını şurada yazmış olduğum, Cyrene Yüz ve Makyaj temizleme suyu ile karşılaştıracak olursam;

-İçerik olarak; ikisi de temiz ve vegan. Skin Drink’te nem veren Hyaluronik Asit var, diğerinde hassas ciltleri yatıştıran Allantoin. İhtiyacınıza göre karar verebilirsiniz.
-Skin Drink bence daha yumuşak bir temizlik yapıyor, cildi toparlama özelliği de daha fazla. Antioksidan özelliği olduğu için olgun ciltler daha çok sevecektir.
-Makyaj çıkarmada Yüz ve Makyaj temizleme suyu daha başarılı, özellikle göz makyajında.
-Skin Drink cildimi yağlandırmadı, ancak Yüz ve Makyaj temizleme suyu sonrasında hafif yağlandırdı. (Gerçi bunun sebebi karma ve yağlı ciltler için olanı almamış almam, yani benim hatam.)
-Fiyat olarak; Skin Drink’in 200 ml’i 65 TL, Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu’nun 500 ml’i 48 TL (200 ml’i LilaKutu’da 29 TL.). Yani miktar/fiyat oranına göre arada paya bir fark var:) Skin Drink epey bir pahalı kalıyor.
-Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu’nun sıradan bir kapağı/ambalajı var, ancak Skin Drink pompalı kapağı ile ilginç ve daha pratik bir kullanım imkanı sunuyor :)
-İkisi de misel su olduğu için durulama gerektirmiyor.


İki ürünü totalde karşılaştırdığımda, makyaj temizleyici olarak Yüz ve Makyaj Temizleme Suyunu, ciltte bıraktığı his açısından Skin Drink’i daha çok beğendim. Ancak aradaki yüksek fiyat farkı sebebiyle yoluma Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu ile devam edeceğim:) Sonuçta o da memnun kaldığım bir üründü, içeriği de aynı temizlikte ve daha ucuz :)

Umarım bu yazı sizin için faydalı olmuştur. :)

Yeniden görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder